Sorry, your browser does not support JavaScript! Please update your browser or enable javasript to access all features of this website.

GRATIS FRAKT OVER  kr 500,-

Vi har kun to priser på frakt i vår nettbutikk. For små varer betaler du kun kr 19,-,og for større varer som vesker og lommebøker betaler du kr 79,- . Er kjøpet ditt over kr 500,- får du fri frakt.

LEVERING 2-4 DAGER*

Mange kunder opplever overraskende rask levering fra CMYK Accessories! Hvis du bestiller før kl 15.00 på hverdager sender vi bestillingen din samme dag, og du vil i de fleste tilfeller ha pakken din i løpet av 1-3 arbeidsdager. Vi tar forbehold om forhold som er ute av vår kontroll som f.eks. forsinkelse som oppstår etter at pakken har forlatt vårt lager.

*Noe lenger leveringstid må påberegnes i salgsperioder.

RETUR 

Dersom du ønsker å returnere noe fra bestillingen din kan du enkelt legge varen tilbake i fraktposen og poste den til oss. Kjøper betaler selv returfrakt. Du vil få retur på pengene dine så snart vi har mottatt pakken. Returadresse står på pakken din.

NORSK BEDRIFT

CMYK Accessories er en norsk bedrift som har laget accessories til det norske markedet i 11 år. Vårt hovedkontor og nettbutikken ligger i Bergen. I nettbutikken og butikkene våre finner du et bredt utvalg av våre lekre klokker, vesker, sjal og smykker. Vi er opptatt av at kunden skal få kvalitet til en god pris.  

UTSETT BETALINGEN

Velger du Klarna som betalingsmetode får du 14 dagers kostnadsfri betalingsutsettelse. På denne måten slipper du å betale noe før du er sikker på om du vil ha varen.

Topp